Fast Electric Expert

Soluții tehnice complete la instalarea sistemelor solare fotovoltaice

Datorită experienței acumulate în cadrul numeroaselor proiecte implementate, echipa noastră este în măsură să vă ofere soluții tehnice complete la instalarea sistemelor solare fotovoltaice, oferind servicii integrate, de la proiectare până la punerea în funcțiune și acordarea de suport post-vânzare.

Dimensionarea sistemelor fotovoltaice necesită un proces complex de evaluare plecând de la determinarea necesarului de energie pe durata întregului an, analiza spațiilor pretabile instalării unor astfel de sisteme, dimensionarea corectă a echipamentelor, tablourilor cu protecții, precum și a cablurilor necesare și structurilor de fixare.

Cerințele venite din partea clienților, într-o primă fază, sunt evaluate din punct de vedere al fezabilității proiectelor dorite, iar răspunsurile sunt însoțite de propuneri alternative ce au în vedere nu în ultimul rând reducerea costurilor, deci o amortizare cât mai rapidă a investițiilor.

Fast Electric Expert oferă servicii complete de garanție și post garanție pentru echipamentele și sistemele livrate dispunând de personal specializat în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Activitatea Fast Electric Expert se desfășoară în conformitate cu legislația privind protecția mediului, precum și cu cerințele privind standardele de calitate.

Echipa Fast Electric Expert

1 thoughts on “Soluții tehnice complete la instalarea sistemelor solare fotovoltaice

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *